دانلود نمونه پروپوزال آماده پرستاری

متغیرهای اصلی پروپوزال آماده دبرای درس روش تحقیق پرستاری:
بررسی ارتباط بین سطوح انگیزه یادگیری بالینی و تامین نیازهای اساسی روانی در دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی …
عنوان دقیق پروپوزال در فایل اصلی آمده است که پس از خرید قابل مشاهده است.
سال نگارش:
۱۳۹۵
منابع فارسی:
دارد
منابع لاتین:
دارد
نوع فایل:
Word قابل ویرایش
تعداد صفحه:
۳۸ صفحه
شماره:
۳۷۲


توضیحات و بخش هایی از این پروپوزال:

سطوح انگیزه (تعریف نظری): انگیزه یک فاکتور روانشناختی است و فرد را به سمت هدفی معین سوق می دهد(۲۷). از نظر تئوری خود تعیین کنندگی ، انگیزه در یک طیفی از درونی تا بیرونی قرار دارد و در بیشتر مواقع نوع انگیزه فرد و درونی یا بیرونی بودن آن مد نظرمی باشد. در پروژه حاضر انگیزه آموزشی مد نظر می باشد(۱۳). سطوح انگیزه یادگیری بالینی(تعریف عملی): پرسشنامه سطوح انگیزه در محیط کار آموزی که این پرسشنامه برای کار در سایر محیط ها میباشد و میتوان آن را برای کار اموزی در بالین تعدیل نمود .

این پرسشنامه شامل ۲۰ ایتم است که از ۵ بخش انگیزه بیرونی ، شناسایی شده ، به درون متمایل شده ، درونی و فقدان انگیزه تشکیل شده و همانند پرسشنامه تعیین نیازها از ۱ تا ۵ لیکرت تقسیم شده است.

نیازهای اساسی روانی (تعریف نظری): بر اساس تئوری خود تعیین کنندگی سه دسته نیاز روانی در انسان وجود دارد و مفهوم نیازهای اساسی روانی درانسان امری ذاتی است.این سه نیاز عبارت اند از نیاز شایستگی و کفایت که به دنبال کسب موفقیت در انجام وظایف چالش برانگیز بدست می آید. نیاز استقلال به معنای احساس داشتن اختیار و قدرت انتخاب در انجام کارها است و درنهایت نیاز تعلق و وابستگی مرتبط با برقراری یک حس دوجانبه و حاکی از اعتماد میان افراد است(۲۸)(۲۹).

نیازهای اساسی روانی (تعریف عملی): پرسشنامه ارضاء نیازهای اساسی روانی که به تفکیک هر کدام از نیازها را مورد بررسی قرار میدهد . این ابزار شامل ۲۲ ایتم است که نیاز نیاز خود مختاری ، کفایت و شایستگی و نیاز تعلق به دیگران را بررسی میکند و به ترتیب از نمره ۱ تا ۵ لیکرت تقسیم شده است و نمره ۱ (هرگز) ، نمره۲ ( بندرت) و نمره ۳ ( گاهی اوقات ) نمره ۴ (اغلب) و نمره ۵ ( همیشه ) میباشد . امتیاز کل بر اساس محاسبه میانگین بدست می اید .

شاخص خود تعیین کنندگی ( تعریف نظری) : این شاخص نشان دهنده این است که رفتار فرد بیشتر به سمت خود تعیین کنندگی و استقلال پیش می رود یا از نوع کنترل شونده است. به این صورت که هر چقدر به سمت منفی حرکت کند ، از نوع کنترل شده و هر چقدر مثبت تر شود از نوع خود تعیین شونده و خود مختار است(۵)(۳۰).

شاخص خود تعیین کنندگی ( تعریف عملی) : پنج نوع انگیزه ای که در قسمت بالا بدان اشاره شد در یک شاخص تحت عنوان شاخص خود تعیین کنندگی بصورتی که در ذیل به آن اشاره شده است ، بدست می آید که ازنمره ۲۰+ تا ۲۴- تقسیم می شود .به این صورت که انگیزه درونی ضریب ۳+ ، انگیزه شناسایی شده ۲+ ، انگیزه به درون متمایل شده ۱+ و انگیزه بیرونی ۲- را به خود اختصاص می دهد و در معادله زیر قرار گرفته و شاخص خود تعیین کنندگی بدست می آید.

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0