اقدام پژوهی تغذیه مناسب با موضوع چگونه توانستم دانش آموزان را به صبحانه و تغذیه مناسب ترغیب کنم

اقدام پژوهی تغذیه مناسب با موضوع چگونه توانستم دانش آموزان را به صبحانه و تغذیه مناسب ترغیب کنم دقی و کامل در قالب ورد و قابل ویرایش

اقدام پژوهی تغذیه مناسب با موضوع چگونه توانستم دانش آموزان را به صبحانه و تغذیه مناسب ترغیب کنم

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت مقاله های اقدام پژوهی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه می دهد.در این مورد هم دانلود اقدام  پژوهی آموزگار ابتدایی  را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.

همانطور که می دانید درباره اقدام پژوهی باید به مطالب مهمی توجه نماییم به این موضوع دقت بفرمایید :

بارها و بارها متوجه این مشکلات شده ام : اجازه گرفتن های پی در پی (زنگ اول) دانش آموزان – حواس پرتی آنان – دل دردها و حالت تهوع بچه ها – ترافیک و شلوغی فروشگاه در زنگ تفریح – تاخیر دانش آموزان در زنگ دوم و … در این کلاس با ثبت مشاهداتم از حدود ۱۰ موردی که برای بیرون رفتن اجازه گرفتند ۶ نفر برای خرید از فروشگاه از کلاس خارج شدند که ۳ نفر آنان صبحانه نخورده بودند . ۲مورد از دل درد ها نیز به علت نخوردن صبحانه بود.

مشکل را  با مدیر معاون و همکاران مطرح کردم نظرات آنان را هم جویا شدم آنها نیز از این موضوع گلایه داشتند وابراز داشتند نخوردن صبحانه مشاهده شده و به گونه های مختلف سبب شده که دانش آموزان  بخشی از وقت آموزشیشان را صرف این موضوع بکنند.

تیترهایی که در این اقدام پژوهی تغذیه مناسب وجود دارد شامل موارد زیر است:

عنوان مطلب در رابطه با  تغذیه

پیشگفتار در رابطه با  تغذیه 

مقدمه  موضوع در رابطه با تغذیه 

شناسایی مسئله در رابطه با  تغذیه 

توصیف وضع موجود

اینجانب …. مدت ….سال است که در آموزش و پرورش مشغول خدمت هستم.من بعنوان …… در سال تحصیلی …. در …. شهرستان …..  که دانش‌آموزانش از لحاظ درسی و انضباطی در وضعیت مطلوبی قرار دارند مشغول به خدمت شدم با مشاهده اینکه دانش‌آموزان صبحانه و تغذیه‌ی درست و منظمی ندارند و بعضی از آنها بدون خوردن صبحانه  در مدرسه حاضر می‌شوند و از خوردن شیر امتناع می ورزند و هر کاری میکردم آنها شیر را با خود به خانه می بردند .بنابر این  تصمیم به انجام اقدام پژوهی در زمینه فوق گرفتم. این مشکل را نیز از زبان سایر کارکنان هم شنیدم و در زنگهای تفریح از چیپس، پفک، و دیگر موادی که اصلاً ارزش غذایی ندارند و از منزل به مدرسه آورده بودند استفاده می‌کردند و سطح علاقه شان نسبت به تغذیه‌ی صحیح  مثل شیر پایین است

گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) در رابطه با  تغذیه 

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها در رابطه با تغذیه 

انتخاب راه جدید موقتی دررابطه با  تغذیه 

اجرای طرح جدید و نظارت بر آن در رابطه با تغذیه 

گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) در رابطه با  تغذیه 

ارزشیابی تاثیر اقدام جدید در رابطه با تغذیه 

تجدید نظر و دادن گزارش نهایی در رابطه با تغذیه 

نتیجه گیری در رابطه با تغذیه

پیشنهادات در رابطه با تغذیه

منابع و ماخذ مورد استفاده در رابطه با تغذیه 

برای دانلود اقدام پژوهی تغذیه مناسب و دریافت اقدام  پژوهی معلم ابتدایی از لینک خرید استفاده نمایید.

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0