گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی : ترغیب دانش آموزان به تغذیه سالم

گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی

گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان  چگونگی ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب  در دانش آموزان پایه دوم با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۳۱ صفحه

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه    ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

سرآغاز سخن پیرامون قضیه    ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

دیباچه پیرامون قضیه   ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

درک مشکل پیرامون قضیه    ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه    ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه    ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه   ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با    ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات    ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

بررسی بیشتر در رابطه با   ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

ارائه مستندات پیرامون   ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

پیش بینی نتایج در مورد   ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

راهکارها پیرامون قضیه   ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

رفرنس و منبع مورد استفاده   ترغیب دانش آموزان به صبحانه و تغذیه مناسب

اعتبار بخشی به راه حل ها

برای اطمینان بیشتر در زمینه‌ی اجرای راه حل های انتخاب شده برای این که راه حل ها از اعتبار بیشتری برخوردار باشد جهت اظهار نظر به صاحب نظران تغذیه ارائه گردید؛ آنها نیز نقطه نظرات خود را در این خصوص ابراز داشتند. به طور کلی راه حل های ارائه شده تا حد نسبتاً زیادی مورد تأیید آنها قرار گرفت.

۱-ملموس و روشن بون راه حل ها.

۲- ابتکاری بودن برخی از راه حل ها مثل بهترین بهداشتیار تغذیه، صندوق بانک سلامت، جشنواره‌ی غذا، ایجاد پایگاه تغذیه‌ی سالم و یا دفترچه هایی با عنوان تنظیم ساعت به وقت به بدن، تهیه‌ی بروشور تحت عنوان قانون اساسی تناسب اندام.

۳-قابل اجرا بودن راه حلها.

۴-پیش بینی تأثیر راه حلها در افزایش تعداد دانش آموزان علاقمند به استفاه از تغذیه‌ی سالم.

۵- قابل دسترس بودن راه حل ها.

شیوه های اجرا

پس از اعتبار بخشی راه حل های انتخاب شده آنها را به مرحله ی اجرا درآوردم.

۱-اهمیت تغذیه ی سالم را از طریق احادیث به دانش آموزان آموزش دادم.

۲-اجرای نمایش که از چندی قبل تهیه کرده بودم و بازیگران آن دانش اموزان کلاس بود.

۳-اجرای بازی های تغذیه ای و اشعار مربوط به تغذیه.

۴-ساخت وسایل بهداشتی در رابطه با استفاده‌ی از تغذیه‌ی سالم توسط خودم و دانش آموزان.

ابتدا لوستری را درست کردم که در آن پیامهای تغذیه‌ای نوشته شده بود را به کلاس آوردم و روش استفاده‌ی صحیح از مواد غذایی را به آنها آموزش دادم.در جلسه ی بعدی از دانش‌ آموزان خواستم که یک برنامه‌ی هفتگی به صورت جدول تهیه کرده و غذاهایی را که در طول هفته مصرف می‌کنند را در آن بنویسند . پس از یک هفته جداول جمع آوری شد و نموداری از غذاهای مصرف شده و هفتگی آنان تهیه کردم و پس از پاسخ که کدامیک از مواد غذایی بیشتر مورد مصرف بوده‌اند متوجه شدم که یک یا دو نوع غذای اصلی وجود دارند و بدین صورت غذاهای انرژی زا و غذاهای مکمل و… معرفی می‌شوند

۵- تهیه‌ی صندوقی به نام بانک سلامت. برای این که دانش آموزان را به تغدیه ی سالم و صحیح ترغیب و تشویق کنم صندوقی را به نام بانک سلامت تهیه کرده و در آن کارت هایی قراردادم که نحوه استفاده‌ی درست از مواد غذایی در آن نوشته شده بود و آن صندوق را به عنوان بانک سلامت به دانش آموزان معرفی کردم که دانش آموزان با آوردن مطالب در مورد تغذیه ی سالم و مواد غذایی مناسب در بانک سلامت سرمایه پس انداز کرده و هر شخصی که بیشترین مطالب را آورده بود به عنوان سود سرمایه جایزه ای به او تعلق می گرفت.

۶- همچنین در کلاس به ایجاد پایگاه تغذیه‌ی سالم پرداختم بدین صورت که ابتدا برنامه‌ی تغذیه ای مربوط به صبحانه ی هفتگی به آنها داده شد و هر روز طبق آن برنامه صبحانه ای را به مدرسه آورده و آن را میل می کردند سپس از آن ها خواستم برنامه ی تغذیه ی سالم را که از طرف خودم برای منزل به آن ها داده شده بود اجرا کنند.

  شما عزیزان می توانید گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

0