دانلود نمونه فرم پروپوزال پر شده کارشناسی ارشد و تکمیل شده آماده غیر رایگان روانشناسی و مدیریت آموزشی: بررسی نقش کمال گرایی و تعصب در تمایل به خود شکوفایی و مقایسه آنها در کودکان تیز هوش و عادی

دانلود نمونه فرم پروپوزال پر شده کارشناسی ارشد و تکمیل شده آماده غیر رایگان روانشناسی و مدیریت آموزشی: بررسی نقش کمال گرایی و تعصب در تمایل به خود شکوفایی و مقایسه آنها در کودکان تیز هوش و عادی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

کمال گرایی به عنوان یک سبک شخصیتی که با تلاش برای بی عیب بودن و تعیین معیارهای افراطی بالا برای عملکرد همراه با گرایش هایی برای ارزشیابی های انتقادی شدید از رفتار خود مشخص می شود، توصیف شده است (فلنت و هیویت[۱]، ۲۰۰۲؛ فراست و همکاران[۲]، ۱۹۹۰). تحقیق در زمینه کمال گرایی نشان داده است که تفکیک بین دو بعد اصلی کمال گرایی مهم می باشد (استوبر و اوتو[۳]، ۲۰۰۶). از یک طرف بعد تلاش های کمال گرایانه نماینده تلاش برای کمال و معیارهای شخصی بالا[۴] برای عملکرد است. این بعد همچنین به عنوان کمال گرایی سازگارانه، سالم یا مثبت توصیف شده است (رایس و همکاران[۵]، ۱۹۹۸؛ استامپ و پارکر[۶]، ۲۰۰۰). از طرف دیگر، بعد نگرانی های کمال گرایانه نماینده نگرانی زیاد از اشتباهات، واکنش های منفی نسبت به ناکامل بودن و ترس از شکست در برآورد انتظارات بالای دیگران است. این بعد همچنان به عنوان کمال گرایی ناسازگارانه، ناسالم یا منفی توصیف شده است (به نقل از قمری و همکاران، ۱۳۸۹). کمال گرایی پدیده پیچیده ای است که هم به فعالیت های طبیعی و هم به ناسازگاری های روانی وابسته است. در حقیقت با کاوشی دقیق در خصوصیات و ویژگی های انسان درمی یابیم که انسان دوستدار خوبی بوده و کمال طلب است (باوارو، ۲۰۱۲).

……………………………

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

تعصب یک ایده و الگوى رفتاریست که با احساسات و بدون کمترین شک و شبهه، در تأیید و یا رد یک شخص، حزب، قوم، زبان، سمت، مذهب، کشور و یا هم هدف خاصى تبارز میکند. تعصب وابستگى افراطى به چیزى و نادیده گرفتن غیر آنست. ریشۀ تعصب، دلبستگى و تمایل کورکورانه ایست که باعث میشود انسان کسى یا چیزى را بدون دلیل و یا با دلایل غیرموجه و ناکافى بپذیرد و روى آن تأکید و پافشارى نماید. وقتی که انسان نمی خواهد از آنچه که هست و می اندیشد، فکر خود را فراتر ببرد، یا اندیشه ی خود را در برابر تحولات فکری رایج در جامعه، مسئول نداند، و یا گمان کند همان اندیشه و عقیده ای که در گذشته داشته، برای همیشه او را کفایت می کند و پاسخگوی تمامی مشکلات فکری او خوهد بود، به حقیقت آزاد اندیشی و حتی اندیشه را محکوم کرده و در نتیجه به مقابله ی با هر نوع تحول فکری خواهد پرداخت. مسلما این عناصر به هر گروه یا طبقه یا طیفی در جامعه تعلق داشته باشند، عامل عقب ماندگی محیط اطراف خود خواهند شد. دنیاى امروز عصر شکوفایى ارزش هاى انسانى است. هر محصول فکرى و گرایش انسانى، زمانى معقول می نماید و مقبول واقع خواهد شد که عارى از تعصب بوده براى همه کاربرد داشته باشد.

……………………………

۳- پیشینه تحقیق:

کاکاوند و همکاران (۱۳۹۲) رابطه بین کمال گرایی و سبک های شناختی را در دانش آموزان دختر دبیرستانی مورد مطالعه قرار دادند. در این تحقیق ۳۳۰ دانش آموز دختر دبیرستانی در شهر کرج انتخاب شدند. نتایج نشان داد که بین کمال گرایی مثبت با سبک های شناختی رابطه مستقیم و معنی دار و بین کمال گرایی منفی با سبک های شناختی رابطه معکوس و معنی دار وجود دارد.

……………………………

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

0